Przekaż nam 1,5% podatku. Wpisz nasz KRS 0000 220 518 w swoim zeznaniu podatkowym lub skorzystaj z darmowego programu do rozliczenia PIT

Wiadomości ze Stargardu: terminy wydawania żywności w lutym

Informacja –luty 2019

Proszę uważnie przeczytać całą informację!

Planowane wydawanie żywności (pod warunkiem, że zgłoszą się osoby do rozładunku) przez Chrześcijańską Służbę Charytatywną mającą siedzibęw Stargardzie przy ul. Kochanowskiego 24 w ramach programu POPŻ 2014-2020 odbędzie się w miesiącu lutym dla podopiecznych MOPS-u według poniższych ustaleń:

  • 7 luty (czwartek) dla osób, których nazwiska zaczynają się na literę:

- R, S, SZ, godz. 9:00-10:00

- T, U, W, Z, Ż godz. 10:00-11:00

- R, S, SZ, T, U, W, Z, Ż godz. 11:00-11:30 osoby niepełnosprawne i z dziećmi

- R, S, SZ, T, U, W, Z, Ż godz. 11:30-12:00 osoby bezdomne

  • 12 luty (poniedziałek) dla osób, których nazwiska zaczynają się na literę:

- A, B, C, CZ, CH, D - godz. 9:00-10:00

- F, G, H, I, J - godz. 10:00-1:00

- A, B, C, CZ, D, E, F, G, H, I, J - godz. 11:00-11:30 osoby niepełnosprawne i z dziećmi

- A, B, C, CZ, D, E, F, G, H, I, J - godz. 11:30-12:00 osoby bezdomne

  • 13 luty (wtorek)dla osób, których nazwiska zaczynają się na literę:

- K, L, Ł - godz: 9:00-10:00

- M, N, O, P - godz:10:00-11:00

- K, L, Ł, M, N, O, P - godz: 11:00-11:30 osoby niepełnosprawne i osoby z dziećmi

- K, L, Ł, M, N, O, P - godz11:30-12:00 osoby bezdomne

- w każdą następną środę do wyczerpania produktów godz.: 9:00- 10:00

 

Osoby, które by chciały pomóc przy rozładunku i wydawaniu żywności proszę o kontakt Tel.690180229

Prosimy o przestrzegania terminów i godzin odbioru, ponieważ w pierwszej kolejności będą obsługiwani osoby według grafiku.

Osoby niepełnosprawne i z dziećmi do godz. 11:00 będą obsługiwani według kolejki!

 

Zapisz się na Newsletter
Chrześcijańska Służba Charytatywna
ul. Foksal 8
00-366 Warszawa
Telefon:
(22) 31 31 425
E-mail:
biuro@bliskoserca.pl
Facebook
YouTube
Ta strona używa plików Cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Czytaj więcej »
Zamknij